Bent u ontwikkelaar, fabrikant of leverancier van een slimme product voor huis-tuin-keuken en zorg? Wij laten uw product graag meereizen in de SlimoTheek.
  • SlimoTheek om slim te wonenuw product, uw slimme oplossing, de woonsituatie van thuiswonende ouderen kan veraangenamen. Hun situatie veiliger maakt en comfortabeler;
  • uw product kan bijdragen aan een gezondere leefstijl of als vinger aan de pols;
  • senioren met behulp van slimme oplossingen prettig en veilig leven én hun mantelzorgers, thuiszorgmedewerkers, wijkverpleegkundigen of andere profs worden ontzorgd.

SlimoTheek

De SlimoTheek met uw producten reist met de Expeditie mee. Zo kunnen expeditiebezoekers ze ter plekke zelf bekijken en uitproberen.  Als ze willen kunnen ze het ook thuis uitproberen. Wij vinden namelijk dat mensen zelf moeten bepalen of iets bij hen past. En dat ze moeten kunnen vergelijken zodat ze een weldoordachte keuze kunnen maken.

Reist uw product mee met de SlimoTheek van Expeditie-SimThuis dan pronkt het ook direct in de digitale SlimoTheek. En het lift mee op onze social mediamarketing. Voor u als ontwikkelaar, fabrikant, leverancier een prima gelegenheid om met toekomstige klanten in contact te komen. Een mooie promotie toch?!

Contact

Ook uw eHealth- of Domoticaproduct mee laten reizen met de SlimoTheek? Uw slimme oplossing die het zelfstandig, veilig, prettig en comfortabel thuis wonen vergemakkelijkt naar de gebruikers zelf toe brengen? Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.