Aaibare robotkat

 

Een huisdier is goed voor iemands welbevinden. Maar de verzorging maakt het voor veel oudere mensen vaak onmogelijk om nog een huisdier te hebben. Laat staan als ze bijvoorbeeld naar een verzorgings- of verpleeghuis moet waar huisdieren vaak niet zij toegestaan. Bij een robotkat kunnen deze mensen, net zo goed als mensen met een kattenallergie, evengoed hun genegenheid kwijt, ze kunnen het speelgoedbeest aaien en vertroetelen.

 

Snoezel robotkat koop je in de VS

Beschrijving

Een robot die miauwt, spint en reageert op aanrakingen, dat is de robotkat. Een Joy for All-pet voor eenzame mensen en mensen met dementie. Als je de kat aait gaat hij spinnen. Kriebel je aan zijn wangen dan miauwt hij. Streel of kriebel je de kat op zijn rug dan draait hij zich om om ook op de buik geaaid te worden.. Als het donker wordt, gaat het poezenbeest geeuwen en knikkebollen en als hij geen aandacht krijgt, valt hij in slaap. Het is niet te voorspellen wanneer de kat iets doet en dat maakt hem net een echte kat.

De robot-kat werkt zo

De robot-kat draait op 4 C-batterijen. Hij miauwt en spint en zijn pels is zacht en prettig om te aaien. De oren en de binnenkant voelen echter stijf aan door alle elektronica die dit speelgoed tot een aaibare kat maken. De ingebouwde sensoren die beweging en licht detecteren, laten de ‘kat’ namelijk reageren op zijn baasje.

Wat kost de robotkat?

De robotkat is er in wit, grijs en rood. U koopt hem in de VS, inclusief de invoerrechten kost hij dan €138,00