Pearl persoonsalarmering

 105,00

Het mobiel alarm van Wuzzi Alert is een pareltje om te zien. Het werkt zowel binnen als buiten. Met één druk op de knop staat u direct in contact met uw familie, buren of vrienden of met de Wuzzi Alert alarmcentrale. Er zit gps en gsm op zodat de anderen altijd weten waar u bent op het moment dat u alarmknop indrukt en de gsm maakt dat u met elkaar kunt praten.

Bestel hier uw Pearl persoonsalarm

Beschrijving

Wuzzi Pearl is het parelmoeren zusje van de Wuzzi Alert en de Wuzzi watch (horloge). Qua functie heeft de hanger vrijwel net zoveel in huis als de Wuzzi Alert  en de Wuzzi Watch: mobiel alarm, met GPS, dat u een veilig en zeker gevoel geeft onderweg waar u ook bent. Dus ook met vakantie. De GPS in het sieraad zorgt er namelijk voor dat u overal ter wereld gebruik kunt maken van dit mobiel alarm.

Het werkt zo:

Met één druk op de knop kunt u hulp inroepen van een bekende of een professionele alarmcentrale. Zij kunnen zo nodig direct actie ondernemen. Het mobiele alarm  werkt zowel binnen als buiten én door de gsm u kunt op afstand met elkaar praten. In het geval dat u als gebruiker niet kunt praten, kan de contactpersoon luisteren naar de geluiden in uw omgeving en sowieso stappen ondernemen.

De GPS zorgt ervoor dat uw positie altijd bekend is zodra u alarm slaat. U bent dus altijd vindbaar. Ook kan het apparaat zo ingesteld worden dat anderen gewaarschuwd worden als de gebruiker buiten een bepaalde zone komt. Handig voor mensen die wel eens verdwalen of vergeten waar ze naar toe wilden gaan.

Een pakket

  • De Wuzzi Alert wordt geleverd in de vorm van de alarmknop, een oplader en een inlogcode om via internet in te loggen bij uw Wuzzi. Stel op de inlogpagina de contactpersonen in van wie u wilt dat ze achtereenvolgend gewaarschuwd worden.
  • Iedere vier tot vijf dagen moet de knop opgeladen worden. Uw contactpersoon ontvangt een melding als de Wuzzi Alert bijna leeg is.
  • Bij de knop hoort een abonnement. U kunt kiezen voor een abonnement waarbij u gebruik maakt van uw eigen familie-/kennissenkring of dat u verbonden wordt met een professionele alarmcentrale.

Deze Wuzzi Alert is niet alleen handig voor ouderen, maar ook bijvoorbeeld voor kleine kinderen of pubers die een avondje gaan stappen: altijd hulp nabij, dat geeft een gerust gevoel!

 

Andere suggesties…