Elektronische Bloeddrukmeter

Maakt u zich zorgen over uw bloeddruk? Is het te hoog of te laag? Moet u regelmatig uw bloeddruk laten meten of bijhouden? Dan is een elektronische thuiszorg polsbloeddrukmeter iets voor u!  Verbindt hem met een app op uw smartphone of aan de thuiscentrale Casenio en u heeft al uw vitale gegevens overzichtelijk bij elkaar.

Alle Casenio-toebehoren koopt u hier

Beschrijving

Met de Medisana BW 300 Connect meet u snel en uw bloeddruk. Samen met een pillendoos, diverse sensoren en nog meer slimme producten weet u met de Casenio in een oogopslag zowel hoe het voor staat met uw huis als met uw gezondheid.

Hoe werkt het?

Bind de polsbloeddrukmeter om de pols( ipv bovenarm), zet hem op aan en hij meet vanzelf uw bloeddruk, hoog en laag en uw hartslag. U kunt hem met twee personen gebruiken, want hij onthoudt de geven van twee mensen ( intern geheugen voor 180 metingen voor elk). Behalve een weergave van de laatste metingen rekent hij  ook de gemiddelde bloeddruk uit over de laatste 3 metingen. Is uw hartslag onregelmatig? Dan krijgt u automatisch een melding.

Handig is dat de bloeddrukmeter via Bluetooth uw gegevens naar een app stuurt zodat u op uw smartphone of tablet de gegevens kunt opslaan, aflezen, analyseren en evalueren. En/of verbonden worden aan de thuiscentrale Casenio kunt u via het Casenio Portal zelf instellen wanneer u de bloeddruk moet meten en bovendien alle gegevens van de metingen inzien en interpreteren. Handig om het verloop bij te houden voor uw arts!

De polsdrukmeter past om iedere pols (manchetmaat 13,5 tot 21 cm) en wordt geleverd met opbergetui, USB-oplaadkabel en uiteraard een leesbare handleiding. Hij werkt op AA batterijen.

Wat kost het?

De elektronische bloeddrukmeter kost € 59,00