Alarmtelefoon met grote knoppen

Voel u zekerder met een alarm telefoon.

Met deze senioren telefoon kunt u comfortabel bellen, want hij is precies daarvoor gemaakt. Zeer makkelijk te bedienen met zijn grote knoppen ook als uw handen of vingers wat trillen. Hij kan neergezet of opgehangen worden en de extra draagbare alarmknop zorgt voor een extra zeker en veilig gevoel.

 

Huistelefoon met alarm en grote knoppen bestellen

Beschrijving

Een telefoon met extra grootbeeldscherm en grote knoppen waar u ook alarm mee kan slaan, dat is de FX-3850. Op het grote beeldscherm en met de goed zichtbare knoppen kunt u goed zien wie er belt of welk nummer u kiest, ook als u wat minder goed ziet. Slechthorende mensen kunnen zelfs kiezen voor een luide beltoon en fel knipperende lampjes. Met de zogeheten Big Button en SOS-knop is deze telefoon:

  • eenvoudig in gebruik
  • heldere en makkelijk te lezen handleiding
  • handige alarmknop
  • ideaal voor slechthorenden
  • geen extra kosten voor abonnement bij alarmcentrale

Hoe werkt een alarmtelefoon?

De telefoon heeft twee alarmknoppen: een op het toestel en een draadloze die u bij u draagt. Valt u bijvoorbeeld of is er anderszins nood aan de man, druk dan direct op één van de beide knoppen. De telefoon geeft een halve minuut lang een luid alarm, wordt het alarm niet uitgezet omdat er nog niemand is gekomen, dan belt de alarm telefoon het eerste noodnummer bellen dat u heeft ingesteld. Zodra degene die gebeld wordt opneemt, wordt er een (van tevoren ingestelde) alarmboodschap afgespeeld. Ook kan hij of zij kan op afstand de handsfree-functie van uw telefoon inschakelen en zo met u overleggen en hulp regelen. Wordt er niet opgenomen? Dan belt de alarm telefoon automatisch het volgende alarmnummer dat u heeft ingesteld. In de handleiding staat helder en duidelijk beschreven hoe de verschillende functies ingesteld kunnen worden.

Wat kost het?

Deze telefoon met grote knoppen kost € 90,00 en is in diverse online winkels te koop

 

 

Andere suggesties…